Nu de horeca toch langer dicht zal zijn dan verwacht, zijn veel strandtenten begonnen met delivery, take-away, een leuke beach bar, een winkeltje of een ijstentje, in ieder geval tot 20 mei. Anders dan anders dus, maar toch leuk om even bij je favoriete strandtent langs te kunnen gaan. Het is wel belangrijk dat het niet te druk wordt op het strand, dus deze blog is voornamelijk bedoeld voor de Zandvoort Locals, mensen uit de regio die op de fiets kunnen komen of hotelgasten die er hier en daar zijn. Het advies is nog steeds #blijfthuis. 
.
HOUD HIER REKENING MEE
.
En als je naar Zandvoort komt, houd dan rekening met het volgende. De wegen naar Zandvoort en Bloemendaal zijn vaak – met name in de weekenden – afgesloten. De parkeerterreinen zijn gesloten. Er zijn geen toiletten op het strand, dus maak je bezoek niet te lang. Houd overal 1,5 meter afstand en ga na bestelling verderop op het strand zitten, niet bij de strandtent in de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat deze leuke initiatieven mogen blijven bestaan.
.
CHECK ACTUELE INFO
.
De meeste van deze beach bars zijn alleen open bij mooi weer of in het weekend. Check dus even hun Instagram of Facebook voor actuele informatie.
.
HIPPIE FISH
We beginnen met de leuke strandtenten op het Zuidstrand. Hippie Fish heeft hun Beach House geopend als take-away Beach Bar. Hier kun je coffee to go krijgen, lekkere kleine snackjes erbij, maar ook hun Lunch Menu bestaande uit een sapje, soepje en sandwich (online bestellen en af te halen tussen 11-15 uur). Daarnaast kun je hun de Hippie Fish Foodbox bestellen, voor 2 personen voor 2 dagen. Afhalen of bezorgen. Superlekker zoals je van Hippie Fish kunt verwachten. En ook zo leuk, een Spotify playlist om helemaal in de sfeer te komen. Deze beach bar is elke dag open.
.
Boulevard Paulus Loot 3 - Zandvoort
UBUNTU BEACH

De buitenbar van Ubuntu is een van mijn favoriete plekken op het Zuidstrand. Nu kun je hier geen terras vinden, maar de bar is wel open! En helemaal leuk, Ubuntu is een ijstentje begonnen, met heerlijk schepijs. Je kunt kiezen uit 24 smaken. Altijd een feestje, zeker voor kids. Open bij mooi weer.
.
UBUNTU BEACH
Boulevard Paulus Loot 1 - Zandvoort
@ubuntubeach
.
TIJN AKERSLOOT

Bij Tijn Akersloot kun je in het weekend terecht voor hun heerlijke houtoven pizza! Die zijn bij ons thuis echt favoriet. Woon of ben je in Zandvoort, dan kun je deze ook afhalen. Je kunt kiezen uit Pizza Margherita, Pizza Salami, Pizza Vegetariana Maar gezellig opeten op het strand is natuurlijk ook een optie. Daarnaast kun je er ook koffie, andere drankjes en taartjes. In het weekend open van 15-19 uur.
.
TIJN AKERSLOOT
Boulevard Paulus Loot 1B - Zandvoort
@tijnakersloot
.
TENT 6

Tent 6 heeft Tentje 6 – de ruimte die normaalgesproken voor borrels en meetings gereserveerd kan worden – mooi ingericht als winkeltje. Hier kun je o.a. coffee to go, wijn, fris, bier, happen, soep, pasta, brood & dips krijgen. Lekker voor thuis of op het strand. Het winkeltje is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 15.00 tot 18.30 uur, bij mooi weer eerder. Daarnaast maken ze in het weekend heerlijke gevulde tassen voor 2 personen (vega of vlees & vis) met heerlijke – echte Tent 6 – gerechten! Check hun Socials voor meer info.
.
Boulevard Paulus Loot | Strandafgang 6 - Zandvoort
SAFARI LODGE

De leuke beach bar van Safari stond al in de planning om gebouwd te worden, maar door de Corona is dit allemaal wat versneld. Nu dus ook een leuke buitenbar bij Safari, waar je lekkere drankjes en snackjes kunt krijgen, maar ook een leuke Picknick at the Beach voor 2 personen, voor € 25,-. Met daarin prosecco, brood & dips, bio chips, nuts, Sicilian Lemonade. Daarna een plekje zoeken op het strand, waar je nog heerlijk kunt genieten van de muziek van de strandtent. Open in het weekend en bij mooi weer. 

 
Boulevard Paulus Loot 2 - Zandvoort
OHANA BEACH (NIEUW)
Nieuwe strandtent Ohana Zandvoort (naast Tent 6) is nog niet open geweest, maar wordt wel heel leuk! Stiekem even naar binnen gegluurd natuurlijk… Voor nu zijn ze alleen open met een Beach Bar, met lekkere drankjes en hapjes. We kunnen niet wachten om meer van ze te zien! Open bij mooi weer. 
.
Boulevard Paulus Loot 5A - Zandvoort
FOSFOR

Bij Fosfor – de laatste strandtent op het Zuidstrand van Zandvoort – staat ook een leuke beach bar. Met heerlijke koffie en wat kleins te eten. Je kunt hier alleen lopend over het strand of met de fiets door de duinen komen. Fijne rustige plek op een mooi stuk strand, dus neem je koffietje lekker mee en geniet er verder op van. Ruimte genoeg! Open bij mooi weer. Lees hier meer over Fosfor.

FOSFOR
Zuidstrand 7 - Zandvoort
@fosforzandvoort
.

BODHI BEACH

Ook Bodhi Beach kun je alleen over het strand bereiken. Hier staat een leuke tropische vintage Beach Bar waar je lekkere gezonde drankjes kunt bestellen, taartjes, soep en frietjes. Ook zo’n fijne rustige plek op het strand met een lekker sfeertje. Open bij mooi weer. Lees hier meer over Bodhi Beach.

Zuidstrand 2 - Zandvoort
BEACH CLUB NO. 5

Beachclub No. 5 was een van de eersten met een Beach Bar. Je kunt hier koffie, drankjes, snackjes maar ook andere gerechten op bestelling krijgen. Lekker plekje waar je ook beschut kunt zitten. Daarnaast kun je BBQ-pakketten bij ze bestellen. Elk pakket is inclusief salades, stokbrood en sauzen. Ook kun je steak bij ze bestellen. Bezorging is elke dag tussen 14-20 uur in de regio: Zandvoort, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Overveen en Haarlem.

Boulevard Paulus Loot - Strandafslag 5 - Zandvoort
VOOGES STRAND
Ook Vooges Strand heeft de beach bar buiten open. Hier kun je Bites (muffins, tosti's, ciabattas en soepjes), Snacks (bitterballen, kaasstengels, frites, ijsjes en chips), Shakes (rood, geel en groen) en Drinks (koffie en frisdrankjes).
.
Strandafgang Boulevard Paulus Loot 1A - Zandvoort

@voogesrestaurants
.
MOBILE BEACH BAR BON BINI BEACH

Op dagen met mooi weer kun je op het Zuidstrand deze hippe mobiele Beach Bar Bon Bini Beach zien rijden. De strandkar heeft lekkere Illy koffie, gezonde broodjes en ijsjes. Altijd een feestje om deze weer te zien rijden, word je vrolijk van. Open bij mooi weerLees hier meer over Bon Bini Beach.
.
Zuidstrand Zandvoort bij mooi weer
HAVANNA AAN ZEE

Bij Strandpaviljoen Havanna aan Zee kun je hun bekende gerechten ook afhalen. Een klassieke garnalencocktail, garnalenkroketjes van Holtkamp. Sate van kippendij, Lady Tong en Gamba's in het pannetje. Als dessert Tiramisu of Cheesecake. Lekkere wijn van Okhuysen erbij. Bestellen kan elke dag van 16-20 uur.

Boulevard Paulus Loot 1C - Zandvoort
THE SPOT WATERSPORT
We gaan door naar het Noordstrand. Bij The Spot geen aparte Beach Bar. Je wordt hier met een leuke route door de strandtent geleid. Daar kun je echt de heerlijkste dingen bestellen: Granola Bowl, Acai Bowl, Salmon Poke, Burger, Wrap, Flatbread, Ceasar Salad, Nacho’s… Heerlijk om lekker op het strand van te genieten, zeker als je het water op geweest bent! Open in het weekend bij mooi weer. 
.
Strandafgang Barnaart 23A - Zandvoort
AJUMA

Bij Ajuma kun je normaalgesproken altijd heerlijk Aziatisch eten met uitzicht op zee. Wil je dat gevoel een beetje thuis, dan kun je hier terecht voor afhaal en delivery. Er wordt bezorgd in Zandvoort en omgeving, maar niet in Haarlem. Houd hun Social Media in de gaten voor Specials zoals Tasting Menu’s of Peking Eend. Vooraf online bestellen. En Ajuma is nu ook een toko! Je kunt binnen in de strandtent lekkere Aziatische ingredienten kopen om zelf thuis je Asian Dish te maken. Take-away en delivery van woensdag tot zondag.

Boulevard Barnaart 24 - Zandvoort
MANGO'S BEACH BAR
Mango's Beach Bar begon direct na de sluiting van de horeca met Delivery. Op hun website www.mangosathome.nl, kun je de lekkerste Spaanse tapas of Mexicaanse burrito's of nacho's bestellen. Maar ook hun bekende sate en een kids meal. Bestellen kan iedere dag vanaf 17.00 uur. Bezorging is gratis in Zandvoort, Bentveld en Aerdenhout.
.

MANGO'S BEACH BAR
Strandafgang De Favauge 15 - Zandvoort
www.mangosathome.nl
@mangosbeachbarzandvoort
.
PLAZAND

Ook Plazand heeft een winkeltje geopend. Via een speciale website kun je allerlei lekkere dingen bestellen. Wat dacht je van de heerlijke taartjes van Waldo of Patisserie Holtkamp (die heb ik dus gelijk besteld...), wijnen en alcoholvrije cocktails, Borrelboxen en andere lekkere dingen. Je kunt het afhalen of gratis laten bezorgen in Zandvoort en Haarlem.

PLAZAND
Strandafgang De Favauge 17
www.e-food.nl/zandvoort/strandpaviljoen-plazand
@plazand
.
THALASSA

Strandpaviljoen Thalassa staat normaalgesproken al bekend om de heerlijke visgerechten en is daarom nu een vismarkt begonnen. Je kunt hier verse vis kopen om thuis zelf klaar te maken. Ook staan er mooie wijnen voor erbij. Je kunt ook take-away visgerechten kopen die je direct op het strand kunt opeten, zoals kibbeling en vissalades. Ook is de speeltuin helemaal vernieuwd en weer open.
.
STRANDPAVILJOEN THALASSA
Strandafgang Barnaart, strandafgang 18 - Zandvoort
@strandpaviljoenthalassa
.
CLUB NAUTIQUE

Bij Club Nautique hebben ze een speciaal @Home menu samengesteld. Met daarop heel vega en vegan opties. Couscous salade, pompoensoep, falafelballetjes, ovenschaaltjes, maar ook zeebaarsfilet en diamanthaas. Je kunt het halen of ze komen het bij je brengen (in Zandvoort en omgeving). Open op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00-20.00 uur.
.
CLUB NAUTIQUE
Boulevard Barnaart 23 - Zandvoort
www.clubnautique.nl
@clubnautique
.
PARNASSIA AAN ZEE (BLOEMENDAAL AAN ZEE).

Bij Parnassia aan Zee in Bloemendaal aan zee is de kiosk aan de zijkant van de strandtent open voor koffie en take-away. Fijne plek om vanaf hier strandwandelingen of een mooie wandeling door de Kennemerduinen te maken. Handigste is hier ook om met de fiets er naar toe te gaan. Lees hier meer over Parnassia aan Zee.
.
Parnassiaweg 1 - Overveen (Bloemendaal aan Zee)
.
De overige strandtenten in Bloemendaal aan Zee zijn gesloten. 
LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.